Life, Love and Passion

ISBN: 978-91-87009-08-2
Författare: Tony Irving och Linda Newham
Utgivningsdatum: 2015-04-29
Antal sidor: 220
Bandtyp: Franskt band

Tony Irving var tretton år den dagen hans pappa sa att han var tvungen att sluta dansa. Den annorlunda grabben som tyckte om att sy och sticka och som älskade sin dans skulle vara som alla andra, spela fotboll och absolut inte sticka ut.

Life, Love and Passion är Tony Irvings nakna berättelse om livet innan han blev en av våra mest välkända nöjesprofiler. Om hur han tappade fotfästet i relationen till sig själv och de han älskade, om den smärtsamma resan genom två äktenskap med två olika kvinnor, om konflikterna, självdestruktiviteten och våndan över att inte hitta sig själv. När kändisskapets fantasivärld ligger öppen blir sökandet efter en egen identitet än mer komplicerat.

Det här är berättelsen om Tony Irvings liv, kärlek och passion – det som formade honom till den person han är idag, från en liten kille som fick höra att han var onormal och sinnessjuk till en trygg och tolerant och varm man, långt från den skräckinjagande domaren i ’Lets Dance’.

Författare information

Tony Irving, Antony Spencer Irving (Erwing), född 5 juli 1966 i Ainsworth, Bury, Lancashire, United Kingdom, är en brittisk-svensk professionell dansare, koreograf och entertainer, som blev känd för det svenska folket när han blev juryordförande i TV4:s populära dansprogram Let’s Dance 2006. Tony flyttade till Sverige 1993 och är idag bosatt i Norrtälje.

Tony Irving är koreograf, dansare, tränare och domare i tävlingsdans i formerna Ballroom, Latin och Disco freestyle. Som dansare har han varit finalist vid ett flertal internationella tävlingar, . Som domare har Tony dömt världsmästerskapen i olika discipliner flera gånger.

Mellan den 1 november 2013 och 19 december 2014 ledde han sitt eget radioprogram Irving i P4 varje fredag mellan klockan 13.05-15.00. Bredvid sig hade han bisittaren Linnea Wikblad.

Tony Irving har skrivit böckerna “Move your ass” och “Tony Irvings 10”.  April 2015 kommer nästa bok “Life, Love and Passion”.

Tony Irving uppträder regelbundet på Viking Line (Cinderella) och på Casino Cosmopol i Stockholm.

2012 var Irving med i Sean Banans låt “Alla kan dansa”.

 

Nedladdningsbara filer