Presentera & Briljera

ISBN: 978-91-87009-09-9
Författare: Susanne Pettersson
Utgivningsdatum: 2016-03-31
Antal sidor: 240
Bandtyp:

De allra flesta kan lära sig att fånga en publik. Det gäller bara att lära sig hur! Och det är just det som den här boken handlar om. Här finns konkreta råd och verktyg för dig som vill utveckla din förmåga att hålla en presentation eller ett tal. En handbok för att du ska kunna gå upp på den där scenen, genomföra en fängslande lektion i skolan, hålla det där talet eller ställa dig upp inför dina kollegor med stolthet, trygghet och glädje – och briljera!

Presentera och Briljera! Är boken för dig som vill utveckla din förmåga att tala inför andra. Oavsett om du ska tala för dina medarbetare, en skolklass, en ledningsgrupp, ett idrottslag eller inför det stora bröllopssällskapet.

Författaren Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare och av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon arbetar även som idrottspsykologisk rådgivare för många elitidrottare. Hennes signum är att människor både ska må och prestera bra.

Författare information

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare, samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum, Bosön.

Idag arbetar Susanne med förändringsprocesser! Som kommunikolog är hon specialtränad att känna igen vilka “nyckelfaktorer” som leder till framgång respektive misslyckande, oavsett bransch och systemnivå, samt vilka förändringar som ska till för att det ska bli succé! Susanne leder sedan individer, team och organisationer till bestående förändringar!

”Leda med förtroende”

“Ta fram kraften inom dig”

“Bryt ihop och kom igen”

“Dra åt samma håll”