Mia Törnblom berättar om varför hon startade förlag

– Jag vill skriva en bok om personlig marknadsföring, jag tänker att den ska heta ”Du säljer” informerade jag min förläggare Adam under sensommaren 2012. Det är så det brukar gå till, vi ses och pratar om nästa bok när jag vet vad jag vill skriva om. Fram tills då har Adam alltid tyckt att mina förslag varit väldigt bra men den här gången märkte jag att han inte alls gick igång. – Helt ärligt Mia så känns det för smalt, svarade han.

Jag hade såklart kunnat stå på mig, vi har en lång framgångsrik arbetsrelation och självklart hade jag fått ge ut boken om jag stått på mig men för mig är det otroligt viktigt att alltid vara ”en kul dag på jobbet” för de jag samarbetar med, jag vill inte övertala. När jag berättade om mitt möte för min man Michael så sa han, vi ger ut boken själva. Och så blev det.
Det tog inte många veckor innan Adam hörde av sig och sa att han ändrat sig, att han visst ville ge ut boken men då var det för sent. Då var arbetet redan igång.

Jag har inte på något sätt gjort avslutat mitt samarbete med Forum förlag och vi är otroligt tacksamma för alla goda råd och stöttning vi får, i framtiden kommer jag publicera böcker på bägge förlagen.

Jag är superstolt över Du säljer! Som vår första bok och kanske ännu stoltare över Beslutspyramiden. Och i år publicerar vi minst tre böcker till, att driva förlag är otroligt lärorikt och kul.