Pressmeddelande – Tony Irving ger ut bok med Fresh Eye

Tony Irvings mest angelägna bok kommer i april 2015.

Jag behövde hitta mig själv innan jag kunde hitta äkta kärlek.

Life, Love and Passion av Tony Irving kommer i april 2015.

Många har lärt känna honom som en kaxig profil, men här berättar han ärligt och utelämnande om sin relation till föräldrarna, till kvinnorna och männen han har älskat, sin egen bräckliga självkänsla, de skönhetsoperationer som tillsammans kostade honom nära en halv miljon kronor och den ekonomiska krisen. Tony Irvings bok är en gripande skildring av en man som aldrig har slutat jaga det perfekta, men som insåg att man kan förlora sig själv på vägen. Ett högst personligt porträtt med längtan, sorg, kris, svek, rädsla, kärlek och framgång.
För tionde året i rad ser vi honom i vår som den färgstarka, brittiska domaren i Let’s Dance, TV4. I grunden är han professionell dansare, koreograf och danspedagog.

‑ Mitt liv är kantat av relationer som på gott och ont har format mig till den jag är idag. Jag bär på både sorger och besvikelser som jag inte förrän nu, har velat dela med mig av. Det blir en bok om ett minst sagt brokigt liv, säger Tony Irving.

Life, Love and Passion ges ut av Fresh Eye förlag som ägs av Michael och Mia Törnblom samt Christina Stielli.

‑ Vi är oerhört stolta och glada över att få arbeta tillsammans med Tony Irving och hans bok. Det känns väldigt spännande, säger Mia Törnblom.

Tony Irving är mest känd som den tuffa och färgstarka domaren i succéprogrammet ”Lets Dance i TV4. Tony är professionell sportdansare och blev 2001 och 2002 svensk mästare i professionell dans. Han hade tidigare ett eget radioprogram i Sveriges Radio P4.

Fresh Eye förlag startades hösten 2012 av Mia och Michael Törnblom med ambitionen att ge ut böcker inom management, ekonomi och relaterad fakta. Sommaren 2014 förstärktes ägarstrukturen med Christina Stielli. Fresheye är en engagerad samarbetspartner som står nära sina författare både under skrivprocessen och efter att boken har släppts. Fresheye arbetar för ständig förnyelse och utveckling av marknadsföring och försäljningskanaler för att skapa förutsättningar för våra författare i en snabbt föränderlig värld.

Releasedatum: April 2015.
Presskontakt: Maila Fresheye alt. kontakta Christina Stielli, 0708-80 90 57 eller Mia Törnblom, 070-789 22 01.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio