Pressmeddelande – Tony Irving ger ut bok med Fresh Eye

Tony Irvings mest angelägna bok kommer i april 2015.

Jag behövde hitta mig själv innan jag kunde hitta äkta kärlek.

Life, Love and Passion av Tony Irving kommer i april 2015.

Många har lärt känna honom som en kaxig profil, men här berättar han ärligt och utelämnande om sin relation till föräldrarna, till kvinnorna och männen han har älskat, sin egen bräckliga självkänsla, de skönhetsoperationer som tillsammans kostade honom nära en halv miljon kronor och den ekonomiska krisen. Tony Irvings bok är en gripande skildring av en man som aldrig har slutat jaga det perfekta, men som insåg att man kan förlora sig själv på vägen. Ett högst personligt porträtt med längtan, sorg, kris, svek, rädsla, kärlek och framgång.
För tionde året i rad ser vi honom i vår som den färgstarka, brittiska domaren i Let’s Dance, TV4. I grunden är han professionell dansare, koreograf och danspedagog.

‑ Mitt liv är kantat av relationer som på gott och ont har format mig till den jag är idag. Jag bär på både sorger och besvikelser som jag inte förrän nu, har velat dela med mig av. Det blir en bok om ett minst sagt brokigt liv, säger Tony Irving.

Life, Love and Passion ges ut av Fresh Eye förlag som ägs av Michael och Mia Törnblom samt Christina Stielli.

‑ Vi är oerhört stolta och glada över att få arbeta tillsammans med Tony Irving och hans bok. Det känns väldigt spännande, säger Mia Törnblom.

Tony Irving är mest känd som den tuffa och färgstarka domaren i succéprogrammet ”Lets Dance i TV4. Tony är professionell sportdansare och blev 2001 och 2002 svensk mästare i professionell dans. Han hade tidigare ett eget radioprogram i Sveriges Radio P4.

Fresh Eye förlag startades hösten 2012 av Mia och Michael Törnblom med ambitionen att ge ut böcker inom management, ekonomi och relaterad fakta. Sommaren 2014 förstärktes ägarstrukturen med Christina Stielli. Fresheye är en engagerad samarbetspartner som står nära sina författare både under skrivprocessen och efter att boken har släppts. Fresheye arbetar för ständig förnyelse och utveckling av marknadsföring och försäljningskanaler för att skapa förutsättningar för våra författare i en snabbt föränderlig värld.

Releasedatum: April 2015.
Presskontakt: Maila Fresheye alt. kontakta Christina Stielli, 0708-80 90 57 eller Mia Törnblom, 070-789 22 01.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Om boken När vi släpper kontrollen. I Aftonbladet Söndag

“Spelen ger snabba belöningar och det verkliga livet blir inte så intressant.”

Om boken När vi släpper kontrollen i Aftonbladet Söndag. Patrik delar med sig av erfarenheter och arbete med barn och ungdomar som tillbringar för mycket tid med spelen. Vad är “normalt” spelande och när finns det risk för att spelens drivkrafter tar över?

Boken kan du beställa här.

Mia Törnblom berättar om varför hon startade förlag

– Jag vill skriva en bok om personlig marknadsföring, jag tänker att den ska heta ”Du säljer” informerade jag min förläggare Adam under sensommaren 2012. Det är så det brukar gå till, vi ses och pratar om nästa bok när jag vet vad jag vill skriva om. Fram tills då har Adam alltid tyckt att mina förslag varit väldigt bra men den här gången märkte jag att han inte alls gick igång. – Helt ärligt Mia så känns det för smalt, svarade han.

Jag hade såklart kunnat stå på mig, vi har en lång framgångsrik arbetsrelation och självklart hade jag fått ge ut boken om jag stått på mig men för mig är det otroligt viktigt att alltid vara ”en kul dag på jobbet” för de jag samarbetar med, jag vill inte övertala. När jag berättade om mitt möte för min man Michael så sa han, vi ger ut boken själva. Och så blev det.
Det tog inte många veckor innan Adam hörde av sig och sa att han ändrat sig, att han visst ville ge ut boken men då var det för sent. Då var arbetet redan igång.

Jag har inte på något sätt gjort avslutat mitt samarbete med Forum förlag och vi är otroligt tacksamma för alla goda råd och stöttning vi får, i framtiden kommer jag publicera böcker på bägge förlagen.

Jag är superstolt över Du säljer! Som vår första bok och kanske ännu stoltare över Beslutspyramiden. Och i år publicerar vi minst tre böcker till, att driva förlag är otroligt lärorikt och kul.